Betala med klarna Fri frakt över 1152 kr 30 dagars returrätt

Hjälp med att välja baddräkt för kvinnor

17.02.2022
Apua naisten uimapuvun valintaan

Allmän information om vårt urval av baddräkter

Simning är en stor hobby och vi vill erbjuda ett brett utbud av baddräkter så att varje simmare kan hitta ett passande alternativ i vårt utbud, oavsett om det är simning, solbad eller andra vattensporter ligger dig varmt om hjärtat.En bra baddräkt är bekväm och robust där du känner dig bekväm vid poolen eller på stranden. Du kan hitta kostymer för ett avslappnat strandliv eller semesterresor samt för rigorös träning. Du behöver inte kompromissa med stilen heller, vår webbutik har modeller för alla smaker. När vi väljer baddräkter till vår kollektion har vi lagt särskild vikt vid att baddräkternas material är slitstarka och mjuka. Det är dock viktigt att du tar hand om din baddräkt på rätt sätt så att din baddräkt behåller sin form och färg så länge som möjligt, den bör tvättas noggrant efter varje dopp. Speciellt exponering för värme, solljus, klorvatten och havsvatten gör badkläderna lätt spröda Baddräkten är speciellt lämplig för den som gillar en klassisk och lite mer täckande strandstil.

Baddräkt för tävlingssim och aktiv träning

Vill du hitta en baddräkt för mer sportig användning? Om du är en flitig simmare rekommenderar vi att välja en dräkt som är gjord av slitstarkt material.I Arenas baddräkter är maxlife-materialet det mest hållbara. I Speedo baddräkter är Endurance®+ tyget 100 % klorbeständigt och håller baddräkten som ny längre. Funkita och Joly baddräkter är alla gjorda av 100 % polyester, vilket är det mest hållbara av alla material. Vid simning är det viktigt att baddräkten sitter stadigt på även i hög fart. En annan sak du bör vara uppmärksam på när du väljer baddräkt är dräktens modell och snitt, i kostymer med öppen rygg är rörelseomfånget och friheten bra, men gillar du en åtsittande modell bör du välja en kostym med en mindre baköppning. Baddräktsremmarnas breda band ger mer stöd än de tunna banden, även den knytande, kors och tvärs bakdelen är ett bra val om du behöver mycket stöd från baddräkten och vill att den ska sitta stadigt på plats. För den som vill ha bindande ryggdelar är en funkita baddräkt eller en Jolyn baddräkt det rätta valet. En Speedo-baddräkt eller en Arena-baddräkt är ett utmärkt val för dem som vill ha baddräkter med wrestlerback

En snygg baddräkt för stranden eller semestern

Har du roligare under solen än i poolen? Baddräkten är snygg och även ett val för soldyrkare, om du vill ha ett stadigare, mer klassiskt och lite mer täckande alternativ till en bikini. Du kan även hitta en hel del baddräkter för en mer avslappnad livsstil i vårt utbud, vår bodylift-serie är snygg och du kan hitta en hel del olika baddräkter i kollektionen från speedo- och arenatillverkare. Storleksutbudet är brett och du kan även hitta plusseriekostymer från oss som en nyhet .

Val av baddräktsstorlek

Att välja storlek på en baddräkt är utmanande, för att göra detta enklare har vi gjort en storlekstabell för vart och ett av våra märken, som också har modifierade europeiska storleksmärkningar. Som en generell regel kan vi säga att baddräkterna av märket Arena är lite mindre än normalt, så om du är osäker mellan två storlekar rekommenderar vi att du tar den större. Arenas tunnfodrade solida Lightech-baddräkt är ofta ett bra val för långryggade simmare.

Speedos storleksmärkningar stämmer väl överens med deras storlek, Joly och Funkita baddräkter sträcker sig lite mindre vid användning än andra märken, eftersom dräkterna är gjorda av 100% polyester. Om det är svårt att välja storlek kan du alltid kontakta vår kundtjänst antingen via telefon, chatt, eller mail, vi hjälper dig gärna att välja rätt storlek.

Badkläder av hög kvalitet från Aquaction

Vi bytte namn från nätbutiken aquanetti till nätbutiken avaction och samtidigt utökade vi vårt utbud avsevärt. Om vattensporter och simning ligger dig varmt om hjärtat, då har du kommit rätt, du hittar de bästa baddräkterna för dam, barn och junior i avactions breda utbud. Vi fokuserar enbart på simning, så vi har lång erfarenhet av att välja modeller och material. I urvalet kan du hitta alla de ledande simmärkena, såsom arena baddräkter , speedo baddräkter , funkita baddräkter och Jolyn baddräkter. Att beställa en baddräkt online är enkelt och snabbt, du kan passa baddräkten i bekvämligheten av ditt eget hem, alla våra produkter har 30 dagars fri returrätt. Du kan också besöka vår butik i Tammerfors, där våra kunniga säljare hjälper dig. Se öppettiderna i vår butik här Välkommen att handla!

Hur mycket kostar dambaddräkter på vattensport?

I vårt utbud hittar du baddräkter i många priskategorier, material och snitt som påverkar priset på baddräkten samt dräktens tekniska egenskaper. Du kan också hitta ett outlet i vår webbutik där du kan få de billigaste produkterna i kategorin damkläder för 15,00 €. De dyraste finns på rea för 99,90 €. Du kan hitta mer än 1000 baddräktsmodeller i vårt urval.

Vilka är de populäraste badkläderna för kvinnor?

För närvarande är de mest populära produkterna i produktgruppen Arena Solid Lightech baddräkt och Jolyns Gavi baddräkt

Har produkter beställda från webbutiken fri returrätt?

Självklart. Returperioden för alla produkter som beställs från webbutiken är 30 dagar från produktens ankomst. Returer är gratis för normalt levererade produkter. Läs mer om returvillkoren här .